Türi uus võimuliit hakkab ilmet võtma

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pipi-Liis Siemann kogus kohalike omavalitsuste valimistel Türi vallas 303 häält ja edestas sellega pikalt kõiki teisi volinikke, nüüd võib saada temast vallavanem.
Pipi-Liis Siemann kogus kohalike omavalitsuste valimistel Türi vallas 303 häält ja edestas sellega pikalt kõiki teisi volinikke, nüüd võib saada temast vallavanem. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Järva Teataja andmeil saab Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) ning Reformierakonna võimuliidus Türi vallavanema koha Pipi-Liis Siemann, kahest abivallavanema kohast jääb alles üks ja sellel kohal jätkab Üllar Vahtramäe.

Volikogu esimehe kohta pakutakse Jaan Arvolale ja volikogu aseesimehe koht võib minna mõnele valimisliidu Türi Sotsiaaldemokraatliku Valiku volinikule, kes liitub uue koalitsiooniga.


IRL ja Reformierakond saatsid eile pressiteate selle kohta, et nende koostöö Türi vallas on saamas tegelikkuseks.
Reformierakonna Türi piirkonna juht Jaan Arvola ütles, et nad leidsid IRLiga koalitsiooniläbirääkimistel kiiresti ühise keele ja jõudsid viie tunniga kokkuleppele kõigis laual olnud küsimustes.

Türi vallavolikogus 23 kohast on Isamaa ja Res Publica Liidul kümme, Türi Sotsiaaldemokraatlikul Valikul üheksa ja Reformierakonnal neli kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles