Linnavalitsus nõustub sihtasutuse üle arutlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ambla valla noorsootöötaja Annika Rohi külastas enne jõule ajakeskust Aravete kooli lastega, kes pildil proovivad selga raudrüüd. Ajakeskuse tegevuse mõte ongi tegelda turismiga ja meelt lahutada.
Ambla valla noorsootöötaja Annika Rohi külastas enne jõule ajakeskust Aravete kooli lastega, kes pildil proovivad selga raudrüüd. Ajakeskuse tegevuse mõte ongi tegelda turismiga ja meelt lahutada. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paide linnavalitsus saatis enne jõule vastuskirja kultuuriministeeriumi novembri algul tehtud ettepanekule liita Järvamaa muuseum ja linnale kuuluv ajakeskus Wittenstein ühiseks sihtasutuseks.

Paide linnapea Kaido Ivask selgitas, et see lühike kiri on vaid nõusolek kuuluda ministeeriumi moodustatavasse töörühma ja asuda läbi rääkima. «Ülioluline on teada, millised on sihtasutuse loomise tingimused, kes selle loovad, milliseid vahendeid selleks pakutakse,» täpsustas ta. «Kui museaalid jäävad riigile, siis millised on sihtasutuse kohustused selle valdkonna seadustikust lähtudes.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles