Vaata, kes kandideerivad Järvamaa noorsoo-, kultuuri- ja spordipreemiatele

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

30. detsembril kell 15 lõppes Järvamaa noorsoo-, kultuuri- ja spordipreemiate taotluste vastuvõtt.
Järvamaa omavalitsuste liidu sekretär Helje Mets teatas, et noorsoopreemia kandidaate on 11.

Aktiivse noore preemiale kandideerivad Kadri-Ann Kertsmik, Sander Laurson, Keli Tubin, Helen Aasa, Eveli Leego ja Miika Pihlak. Noorsootöötaja preemiale on esitatud Kirsika Ilmjärve, Sulo Särkineni, Erika Terase, Inge Kuusemaa ja Helen Trugi kandidatuur.


Spordipreemiate puhul ootas omavalitsuste liit vaid spordiedendaja preemia kandidaate. Parim mees-, parim nais- ja parim noorsportlane ning ja parim spordikollektiiv selguvad Järvamaa spordiliidus punktisüsteemi abil.
Spordiedendaja preemiale kandideerivad Maarika Jäätma, Vello Talviste ja Leo Matikainen. Lisaks spordiedendaja preemiale rahastab omavalitsuste liit ka aasta meessportlase preemiat.


Kultuuripreemiaid annab omavalitsuste liit välja kolm. Aasta kultuurielu edendaja preemiale kandideerivad Ülle Kuldkepp, MTÜ Sääsküla Huviklubi, Malle Nööp, Sirje Grauberg ja Erich Einstein.
Kultuurihoidja preemiale on esitatud Anneli Karma, Eda Libliku, Rainer Eidemilleri ja Malle Nööbi kandidatuur. Parimaks kollektiiviks kandideerivad Türi segarahvatantsurühm Kaktus, Alburahva Teater, Pillerpäkad ja Paide huviteater.


Lõppes ka Eesti Kultuurkapitali Kultuuripärli preemia taotluste vastuvõtt. Kandideerivad Jaan Pehk, Leonhard Soom, Malle Nööp, Tiina Kivimäe, Lili Välimäe, Andres Põllu ja ühendus Weissenstein.


Järvamaa omavalituste liit kinnitas eelmise aasta oktoobri üldkoosolekul preemiate suurused liikide kaupa. Kõigile preemiatele eraldas liit 200 eurot, kokku 1400 eurot ning tseremooniale kuni 800 eurot. Preemiate pidulik kätteandmine on 20. jaanuaril Albu rahvamajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles