Järvamaa omavalitsuste liitu juhib Aivo Prüssel

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Järvamaa omavalitsuste liitu juhib Kareda vallavanema Triin Pobboli asemel Türi vallavanem Aivo Prüssel (keskel). Vastavalt omavalitsusjuhtide kokkuleppele vahetab juhatuse esimehe enne jõule välja tema esimene asetäitja.

Järvamaal poliitiliselt üheks kõrgemaks peetava ametniku,  omavalitsuste liidu juhatuse esimehe valivad omavalitsusjuhid enda seast aastaks.
Pärast Prüsseli ametisse kinnitamist hakkasid omavalitsusjuhid valima uut esimest aseesimees, kes aasta pärast JOLi juhtimise oma kätte võtaks.
Ainsaks kandidaadiks esitati Paide linnapea Kaido Ivask, kes pälvis salajasel hääletusel kõikide omavalitsusjuhtide toetuse.


Pärast uute juhtide valimist oli reede õhtul Türi kultuurimajas uue JOLi juhatuse esimehe ja maavanem Tiina Oraste ühine jõuluvastuvõtt, kus allkirjad sai ning maavanema ja omavalitsuste liidu ühiste kavatsuste leping koostööks 2012. aastal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles