Säästukaardiga saab nüüd poodides ka maksta

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oisu A&O kaupluse müüja Monika Kell ütleb, et kuigi kliendid on uue Säästukaardi vastu huvi tundnud, siis keegi neist veel seda endale soetanud pole.
Oisu A&O kaupluse müüja Monika Kell ütleb, et kuigi kliendid on uue Säästukaardi vastu huvi tundnud, siis keegi neist veel seda endale soetanud pole. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Detsembri algusest lisandus ETK kauplustes kasutusel olevale Säästukaardile teine, rohkeid lisavõimalusi pakkuv Säästukaart Pluss.

Eesti Tarbijateühistu Kesk­ühistu (ETK) juhatuse esimehe Kati Kusmini selgitusel on ETK Grupp ehitanud üles oma kliendikaardiga seotud makselahenduse, mis toimib pankadest sõltumatult. Kusmin selgitas, et Säästukaart Pluss on muutunud nii sisult kui ka vormilt ning pakub kasutajale senisest veelgi mugavamat ja suuremat teenuste valikut.


Kusmin rõhutab, et nüüdsest piisab ETK Grupi kauplustes oste tehes vaid ühest kaardist – Säästukaart Plussist.
See on alternatiiv pangakaartidele, mis võimaldab tarbijale laiemat teenuste valikut. «Kliendile määratakse kaardi limiit, mille ulatuses saab ta kaarti makseteks või sularaha väljavõtmiseks kasutada. Lisaks saab Säästukaart Pluss kaarti kasutada ettemaksukaardina,» selgitas Kusmin.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles