Vallavanem süüdistab Reformierakonda laimus

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üllar Vahtramäe (vasakul) ja Aivo Prüssel
Üllar Vahtramäe (vasakul) ja Aivo Prüssel Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Türi vallavanem Aivo Prüssel kirjutab oma blogis, et lugedes Järva Teatajast Reformierakonna seisukohta, et ta juhib valda pankrotti, on tal raske uskuda, et koalitsioonipartner nii alatult käitub.

Reformierakonna väide, et ta soovib palkade tõstmiseks valla vara müüa, on Prüsseli kinnitusel täielik laim. «Ühekordsete tulude ja vara müügi arvelt pole keegi soovinud palku tõsta. Kui kokkuhoid tuleb struktuuri ja koosseisude läbivaatamise tulemusel, siis pean ka palkade tõstmist igati põhjendatuks,» kirjutab Prüssel.

«See on ka ainus võimalus, sest riik omavalitsuste tulubaasi tõsta ei kavatse. Raha jätkub ainult kaitsekulutuste suurendamiseks, mitte aga päästjatele, õpetajatele ja teistele omavalitsuse töötajatele palkade maksmiseks.»


Prüssel soovitab koalitsioonipartneril uurida Türi vallavalitsuse struktuuri teada samaks, kes millise valdkonna eest vastutab. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles