Neljapäevase Järva Teataja paberväljaande tutvustus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

*Tartu Ülikooli kliinikumi psühhiaatriaosakonnas noorukeid nõustav Madis Parksepp tunnistas, et liiga hilja jõuavad vanemad jälile sellele, et laps kannatab arvutisõltuvuse käes. Samuti jätavad lastevanemad kergel käel oma võsukesed arvuti «hoida».

*Mitmel pool Järvamaal tegutsevad jõulumaad: ajakeskuses Wittenstein valmistavad lapsed pühadekaarte ja kaunistavad piparkooke ning saavad hobusega sõita, Sargveres ootab lapsi muumipere, Kaarukal aitab sepp õnne valada, Kilplalasse tuleb jõuluvana kepphobusel, Tuulepoiss Taavi ja Eesti ringhäälingumuuseum ootavad mudilasi nukulavastust salvestama, Tammsaare muuseum Vargamäel ootab lapsi koos vanematega jõuluhõngulisele perepäevale, kuhu saabuvad ka jõulusokk ja -hani.

*Järvamaa aasta teo konkurss on märkamatult jõudnud üheksanda aastaringini: tänasest 27. detsembrini ootavad maakonnaleht Järva Teataja ja Järvamaa omavalitsuste liit selle tiitli kandidaate.

*Eile oli Aravete keskkooli aula täis muusikat ja isuäratavaid kooke, sest seal toimus tordivõistlus «Maitsev meloodia». Žürii laua taga istus tuntud laulja Ott Lepland, kes pärast etteasteid andis koolis kontserdi.

*Üleeile selgusid Türi kultuurimajas Järvamaa noorsootöö aasta tähed. Suurim konkurss oli noore vabatahtliku kategoorias, kus tunnustuse pälvis Aravete kooli õpilane Keli Tubin.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles