Mäos lüüakse kopp maasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tatoli Mäo keskus
Tatoli Mäo keskus Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Põllumajandustehnikat, peamiselt New Hollandi traktoreid ja kombaine ning Horschi mullaharimistehnikat müüv ja hooldav Tatoli ehitab Mäo esinduse suuremaks: praegune pisut üle saja ruutmeetri suurune remonditöökoda saab teist sama palju juurde.

Maaküte juurdeehitise tarbeks on paigaldatud ja hoonealune maa on välja mõõdetud, Mäo esinduse juhataja Rainer Kellneri ütlust mööda peaks ettevõte sel nädalal ka kopa maasse lööma.
Töökoja laiendus on Kellneri selgitusel hädavajalik, sest praegu pitsitab neid ruumipuudus. «Me ei remondi ju mitte ainult New Hollandi tehnikat, aga ka kõike muud, seega tuleb varuosad tellida eri kohtadest ja vahel võtab nende tarnimine aega, tänagi on töökoja mõlemad kohad täis,» ütles ta eile.


Ehitama hakkab Tafrix, kes rajas ka keskuse esimese osa, juurdeehitise valmimine sõltub Kellneri hinnangul peamiselt ilmast. «Kui jääks kestma pehme ilm, oleks poolteise kuuga püsti, aga et tali tõenäoliselt taeva ei jää, siis reaalselt valmib see ikka kevadeks,» lausus ta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles