Väärt spetsialist toob kliendid pealinnast külasse kaasa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauaaegse kogemusega autoremondilukksepp Oole Soodla täheldab Volkswagen Golfi mootorit koostades, et välja tuleb vahetada enamik osasid.
Kauaaegse kogemusega autoremondilukksepp Oole Soodla täheldab Volkswagen Golfi mootorit koostades, et välja tuleb vahetada enamik osasid. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Paari nädala eest avas Kuksema külas kunagise kolhoosi töökoja ruumes uksed osaühingu Clarke autoremonditöökoda. Kõrvalist asukohta ettevõtte asutajad miinuseks ei pea.

Viimased 15 aastat on Järva-Jaani mees Oole Soodla autoremondilukksepana töötanud Tallinnas Fakto Auto ehk Nissani esindustes ja vabal ajal parandanud muuhulgas ka Kuksema küla rallirajal puruks sõidetud Ladasid.


Sel kevadel pakkus ralliraja ja vana töökoja omanik, hakkepuitu tootva osaühingu Dimens juhataja Kalmer Seire välja mõtte luua ühisettevõte.
Suve läbi kestnud lammutus- ja ehitustööd sai Dimens oktoobri alguseks valmis ning 18 aastat tühjana seisnud ja nüüd tundmatuseni muutunud hoonesse sisustas Clarke remonditöökoja, mis pakub sõiduautode mootorite ja käigukastide remonti ning Volkswagenitele ja Audidele kõikide süsteemide diagnostikat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles