Linnufännist folgipealik julgeb mõelda suurelt

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Veedlal on täita mitmeid ülesandeid ja rolle. Küll näeb teda roheliste rattaretkel asju korraldamas, linnuretki juhendamas, aga ka Viru Folki avamas. Linnusõbra kodus märkab sulelisi peaaegu igal sammu. Ka veinipudelitel on vaid tiivuliste pildid.
Peep Veedlal on täita mitmeid ülesandeid ja rolle. Küll näeb teda roheliste rattaretkel asju korraldamas, linnuretki juhendamas, aga ka Viru Folki avamas. Linnusõbra kodus märkab sulelisi peaaegu igal sammu. Ka veinipudelitel on vaid tiivuliste pildid. Foto: Erakogu

Järvamaalt pärit tuntud linnusõber ja roheliste rattaretke korraldaja Peep Veedla peab end muusikas diletandiks, kuid arvab, et seetõttu ongi tema üritusi ja tegemisi, nagu Viru Folk või Vanilla Ninja loomine, saatnud edu.

Ei pea olema väga nutikas, et Peep Veedla koju sisse astudes mõista – siin elab linnufänn. «Jah, eks mul enamik asju ole linnukujulised või -pildiga, sõbrad on ka neid üsna palju kinkinud,» tunnistab ta.
Veedla paneb lauale juubelisünnipäevaks saadud roosa sulekandjakujulise küpsisekausikese. Pirakal töölaual kroonivad asjade ja paberite virna linnuraamatud, köögiseina pildil liuglevad luiged, töölaua juures seinal on foto posti otsas kössitavast loorkullist, paar suurt linnupilti ootab oma kohta kas seina ääres või raamatuhunnikule toetudes.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles