Magama jäänud autojuht põhjustas õnnetuse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal 2

Eile kella 17.45 ajal juhtus Tallinna-Tartu maanteel Koigis bussipeatuse juures liiklusõnnetus. Tartu poolt tulnud Volkswagen Golfi juhtinud 56-aastane Erlend jäi magama ja auto kaldus vastassuunavööndisse.
Volkswagen põrkas kokku vastu liikunud Ford Mondeoga, mida juhtis 43-aastane Alari.

Alari sõnul jõudis ta veel nii palju teha, et üritas Golfist mööda põigata. Kuigi laupkokkupõrget õnnestus mehel vältida, õnnetusest see ei päästnud. Volkswageni vasak esimene nurk ja Fordi vasak tagumine nurk puutusid kokku, Ford tegi pirueti ja jäi siis risti teele. Kuigi masina tagumine ots oli puruks, suutis Alari sellega tee äärde sõita, teatas Kanal 2 reporter Kaspar Pokk.
Autodes olid vaid juhid, keegi vigastada ei saanud. Mehed täitsid kohapeal kindlustuspaberid ning treilerid viisid avariilised sõidukid sündmuskohalt minema. Erlendi sõnul oli ta Volkswageni ostnud eile Võrust ja oli uue autoga teel koju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles