Ostjad rõõmustavad meeskassapidajaid nähes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Mugamäe sõnul sai ta kassas töötamise kiiresti selgeks, õppimisel tal probleeme ette ei tulnud.
Kevin Mugamäe sõnul sai ta kassas töötamise kiiresti selgeks, õppimisel tal probleeme ette ei tulnud. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Suve algusest on Paide Maximas kassapidajana ametis Koigi vallast pärit Sander Riisenberg (19) ja paidelane Kevin Mugamäe (19), kellele töö on meeltmööda, kuigi rahvahulk väsitab.

Sander Riisenberg kandideeris esmalt Maximasse transporditööliseks, aga kui ta valituks ei osutunud ja talle kassapidaja kohta pakuti, otsustas ta proovida.

Sandri tähelepanekut mööda läheb suurema osa ostjate pilk meeskassapidajaid nähes rõõmsamaks. «Vahel ei oska nad kuidagi reageerida, aga siis naeratavad,» lausus ta. «Tuleb ette ka kordi, kui tüdrukute kassades pole kedagi, aga meil on käed-jalad tööd täis.»


Sander sõnas, et paljud kliendid löövad käsi kokku ja ütlevad: «Oi, nii kenad poisid!» Kevin lisas, et sellist suhtumist tuleb ette iga päev ja just peamiselt pensionäridelt.
Kevinile on mõni meesostja ka halvasti öelnud. «Vahel läheb ikka tuju alla, sest kassapidaja on ju esimene, kes kliendilt sõimata saab,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles