Grossi pood tõrjus konkurendi turult

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Kolm toidukauplust on osutunud Järva-Jaani keskväljakule liiga paljuks, RR Lektus on otsustanud hingitseva Valge poe sulgeda ja kauplusehoone maha müüa.

Järva-Jaani keskuses asuv kauplusehoone, kus lisaks toidukaupadega kauplevale Valge poele tegutseb ka lillepood, on 50 400 euro (788 589 kr) eest müügis. «Tulevik on tume, sügisest tahavad vist poe kinni panna,» tunnistas Valge poe juhataja Ingrit Pint.

Selles, et toidukauplus on sattunud kehva seisu, näeb Pint vaid üht põhjust – aasta eest läheduses avatud Grossi poodi. «Nii kui Gross eelmise aasta augustis avas, kukkus meil käive päevapealt,» ütles ta. «Nüüd ainult hingitseme, hingitseme, hingitseme...»


Pindi ütlust mööda käivad Valge poes vaid need inimesed, kes on aastaid harjunud just sellest poest läbi astuma. «Põhiliselt pensionärid, üks ostab allahinnatud saia, teine kaks sardelli ja nii ma veeretan neid sente...,» tunnistas ta. «Täitsa nutune värk.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles