Täna öösel käisid vargad kahes kaupluses

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadel tabas politsei Väätsa kaupluses varga otse teolt, sest ta jäi raudväravate vahele kinni.
Kevadel tabas politsei Väätsa kaupluses varga otse teolt, sest ta jäi raudväravate vahele kinni. Foto: Politsei

Täna öösel kella kahe paiku tungiti Vao külas A&O kauplusse, kust varastati alkoholi ja sigarette. Mõni tund hiljem käidi sees ka Roosna-Alliku A&O kaupluses, kust on ühes võetud samuti sigarette ja alkoholi.

Vao kaupluse juhataja Jane Purret ütles, et lahti oli murtud kaupluse tagumine uks. «Meil oli uksel ka raudlatt ees, mis on arvatavasti kangiga lahti murtud,» lisas ta.
Purret ütles, et vargad olid letilt alkoholipudeleid kotti ajades mõne neist maha pillanud.


Kui palju alkoholi ära viidud on, Purret veel täpselt öelda ei osanud. «No ikka üle paarikümne pudeli,» märkis ta.
Roosna-Alliku A&O kaupluse juhataja Ene Merisalu ütles, et ka nende juurde on sisse murtud tagumist ust lõhkudes. «Tundub, et siin on koguni kangiga kallal käidud,» sõnas ta.
Merisalu andmetel langes varaste saagiks 400 pakki sigarette ja kolm pudelit alkoholi. Kaks alkoholipudelit on riiulilt maha kukkunud ja purunenud.
Merisalu lisas, et viimati käisid vargad poes möödunud aasta 6. märtsil.


Reede öösel kella kahe ajal tungiti Paides Suur-Aia tänava kauplusse, kust varastati samuti sigarette ja alkoholi ning kartulikrõpse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles