Kauplus avatakse hiljem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Kui esialgu pidi Türi Maxima kauplus uksed lahti tegema septembris-oktoobris, on nüüd avamine kanalisatsioonitorustike paigalduse ja ristmiku väljaehituse tõttu lükkunud edasi hiljemalt detsembri keskpaika.

Maxima Eesti OÜ avalike suhete juht Erkki Erilaid ütles, et Türi vald korraldab oktoobriks poe Viljandi tänava krundile kanalisatsioonitorustiku paigalduse, misjärel saab kaupluse ehitustööd täielikult alata. «Eks me saa ka enne midagi valmis teha,» lisas ta.
Samuti kulus Erilaiu selgitusel aega Paide ja Lydia Koidula tänava ristmiku plaanimiseks ja  vallavalitsusega  kokkulepete saavutamiseks.


Erilaid lausus, et üldiselt hakkab Maxima oma kauplusi ehitama neli kuud enne avamistähtaega. «Kindlasti tahame poe uksed lahti teha enne jõule, detsembri keskpaik on viimane tähtaeg,» märkis ta.
Türile rajatava kaupluse üldpind on 950 ja müügipind 520 ruutmeetrit ning seal peaks tööd leidma 42 inimest. Praegu on Järvamaal üks Maxima kauplus, mis asub Paides. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles