Uus perearstikeskus üllatab teenustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Alt esitleb uue perearstikeskuse ravivõimlemisruumi, kus on Tartu Ülikooli lammutusele läinud keemiahoonest saadud kraan, millel on nii praktiline kui esteetiline väärtus.
Ingrid Alt esitleb uue perearstikeskuse ravivõimlemisruumi, kus on Tartu Ülikooli lammutusele läinud keemiahoonest saadud kraan, millel on nii praktiline kui esteetiline väärtus. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna avab Paides uksed uus,  Vee tänava perearstikeskus, kuhu patsientidel on asja tulla nii perearstide kui varsti ka teiste spetsialistide vastuvõtule.

Keskuse rajaja perearst  Ingrid Alt ütles, et keskuse moto on «Kõik sinu tervise heaks».  «Siin pakume teenuseid kõigile pereliikmetele, see pole vaid ühe perearsti keskus,» selgitas ta.
Alt tunnistas, et soovis kujundada keskuse soojaks ja sõbralikuks. Näiteks on tema kabinetis kraanikausid hoopis puidust kapi sees. «Siin käia on inimestel võib-olla privaatsem kui suures haiglas,» sõnas ta.

Eriarstidel on võimalus rentida Vee tänava perearstikeskuses ruume tunnihinna eest. «Näiteks kardioloog ja endokrinoloog saaksid siin vastu võtma hakata korra nädalas või kuus,» täpsustas Alt. Tema kindel soov on anda üks uus kabinet rendile ka teisele perearstile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles