Järva-Jaani veevärgi uuendamiseks kulub kaks miljonit eurot

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

Esmaspäeval sõlmivad Merko Ehitus ja Järva-Jaani Teenus hankelepingu Järva-Jaani alevi ühisvee- ja kanalisatsioonivõrgu ümberehitamiseks ja laiendamiseks.
Lepingu maksumus on 1 974 392,52 eurot ilma käibemaksuta. Tööd lõppevad detsembriks.

Kavandit rahastab 2 221 314,98 euro ulatuses Ühtekuuluvusfond ning ülejäänud osa katab OÜ Järva-Jaani Teenus (Järva-Jaani vald).

Projektiga ehitatakse ümber Järva-Jaani alevi reoveepuhasti. Alevi vee- ja kanalisatsioonivõrgus tehakse vananenud torustike rekonstrueerimistöid ning paigaldatakse uusi torustikke projektipiirkonna neisse kohtadesse, kus praegu ühisvee- ja kanalisatsioonivõrk puudub.

Projekti lõpus on tagatud vähemalt 99 protsendile Järva-Jaani reoveekogumisala elanikest liitumisvõimalus ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.
Järva-Jaani Teenus OÜ ning Järva-Jaani valla jaoks on tegemist suurprojektiga, mille tulemusena paraneb vallas nii veemajanduse kui ka keskkonnakaitse tase. Suureneb vee- ja kanalisatsioonisüsteemi töökindlus ning väheneb reoveepuhasti reostustase.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles