Kiitus lasteosakonnale ja haiglatoidule vähenes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba aasta aega pole Järvamaa haiglas enam eraldi lasteosakonda, vaid see on üks siseosakonna osa ja lapsed jagavad ruumi taastusravi patsientidega. Peaarst Andres Müürsepa meelest põhjustab rahulolematust just ruumikitsikus.
Juba aasta aega pole Järvamaa haiglas enam eraldi lasteosakonda, vaid see on üks siseosakonna osa ja lapsed jagavad ruumi taastusravi patsientidega. Peaarst Andres Müürsepa meelest põhjustab rahulolematust just ruumikitsikus. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Möödunud aastal novembrist detsembrini kestnud Järvamaa haigla rahulolu-uuringust selgub, et osakondadest on enim vähenenud rahulolu lasteosakonnaga ja teenustest hinnangud haiglatoidule.

Patsientide üldhinnang osutatud raviteenusele on rahulolev, kuid hinnang «väga rahul» näitab viimasel kolmel uuringuaastal mõningast halvenemist, vaid sünnitusosakonna tööle antud hinnang näitab aasta-aastalt paranemist.


Lasteosakonna töö ja pakutud teenustega on patsiendid rahul uuringu 31 valdkonnast 22 valdkonnaga, 2007. aastal olid patsiendid rahul 25 ja 2008. aasta uuringu alusel 24 ravivaldkonnaga.


Enim vähenes kõigi patsientide rahulolu haiglatoiduga. Rahulolu toiduga on  2008. aasta 93,8 protsendilt langenud 89,4 protsendile, rahulolematute osa on 6,2 protsendilt tõusnud 10,6 protsendile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles