Järvamaal tikitud hobusetekk rändab Ameerikasse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsitöötegija Sirje Õnnis tikib Ameerikast tulnud tellimust, valmimas on hobuse sadulatekk ja rinnaesine eelmise aasta bulooni tõu parimale täkule.
Käsitöötegija Sirje Õnnis tikib Ameerikast tulnud tellimust, valmimas on hobuse sadulatekk ja rinnaesine eelmise aasta bulooni tõu parimale täkule. Foto: Erakogu

Türi valla käsitöötegija Sirje Õnnise tikanditega hobusetarvikud hakkavad kaunistama üht Ameerika parimat tõutäkku.

Märtsis tulevaks Ameerika Kesk-Lääne hobuste väljanäituseks tellis üks sealne eelmise aasta parima täku omanik Sirje Õnniselt tikitud sadulateki ja rinnaesise.

Sellise unelmate tehinguni jõudis Õnnis oma osaühingu Masime Decorative Facebooki lehel hobustega seonduvate käsitööde näitamisega. «Minu tööd kõnetasid Minnesota osariigis elava parima bulooni tõugu täku Ben Hur De Bernaville`i omanikku Lynn Gennrichit juba eelmise aasta novembris ja jäime suhtlema. Nüüd siis tellis ta minu käest esimese töö. Teen viimaseid pisteid tema võimsale valgele hobusele mõeldud rinnaesisele, sadulatekk on juba valmis,» selgitas Õnnis, kes on juba viis aastat käsitööle pühendunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles