Kanarbik ootab uut õitsemist

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Silvar Algpeus käis ise legendaarses Kanarbiku baaris peol viimati teismeeas. Et endal teiste ettevõtmiste kõrvalt baaripidamisega aega napib, ootab ta hakkajat inimest, kes Kanarbiku rendilevõtmisest huvitatud oleks.
Ettevõtja Silvar Algpeus käis ise legendaarses Kanarbiku baaris peol viimati teismeeas. Et endal teiste ettevõtmiste kõrvalt baaripidamisega aega napib, ootab ta hakkajat inimest, kes Kanarbiku rendilevõtmisest huvitatud oleks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türilased ja ehk ka Järvamaa kaugema kandi rahvas mäletab tõenäoliselt Türil Kalevi kaupluse lähedal asunud ja tegutsenud Kanarbiku-nimelist baari. Asukoht on sama ja ka hoone on alles, ent viimane pidu  oli seal millalgi üheksakümnendate lõpul.

Pärast seda on baarielu soiku jäänud ja kohalikud teavad vaid seda, et samasse hoonesse saab viia oma rikkiläinud külmiku, kus see korda tehakse.

Külmkappide remondiga tegelenud ettevõtte FT on nüüd ära ostnud OÜ Jäätmeproff. «Endine omanik läks pensionile ja  müüs ettevõtte koos majaga,» selgitas OÜ Jäätmeproff juhatuse liige Silvar Algpeus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles