«Klassikokkutulek» purustab vaatajarekordeid

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedest Järvamaa kinodes linastuv Eesti komöödia «Klassikokkutulek» on toonud siiani suure ekraani ette üle 1600 järvalase. Filmi on näidatud Paide kultuurikeskuses neljal, Järva-Jaani kultuurimajas kahel ning Sargvere mõisas ja Oisu rahvamajas ühel seansil.

Paide kultuurikeskuse müügitöö korraldaja Maive Premet sõnas, et nädala lõpuni Paide kinos näidatav film tõotab purustada eelmise aasta vaatajarekordi, mille püstitas Eesti ajalooline film «1944». «See oli üks menukamaid filme, mida käis vaatamas üle 1600 inimese,» täpsustas ta.

Peaaegu sama menukaks kujunes ka USA film «Viiskümmend halli varjundit», mille vaatajaskond küündis Paides 1246 inimeseni. Eile lõunaks oli Premeti andmetel «Klassikokkutulekut» Paide kultuurikeskuses vaadanud 1232 inimest. «Kui lisada sellele järgnevateks seanssideks ostetud piletid, on ilmselge, et film toob kodudest välja enneolematu hulga järvalasi,» rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles