Kutseõpetajad koolitavad lüpsjaid nende töökohas

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese töökohapõhise õppe uudsuses on põnevil nii Väätsa Agro Lõõla suurfarmi lüpsjad Pille Post (vasakult), Maire Laar ja Kaja Võsujalg, loomakasvatusjuht Sven Tammoja, Järvamaa kutsehariduskeskuse loomakasvatusõpetaja Kaja Piirfeldt kui ka Väätsa Agro juht Margus Muld.
Esimese töökohapõhise õppe uudsuses on põnevil nii Väätsa Agro Lõõla suurfarmi lüpsjad Pille Post (vasakult), Maire Laar ja Kaja Võsujalg, loomakasvatusjuht Sven Tammoja, Järvamaa kutsehariduskeskuse loomakasvatusõpetaja Kaja Piirfeldt kui ka Väätsa Agro juht Margus Muld. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kauased koostööpartnerid Väätsa Agro ja Järvamaa kutsehariduskeskus proovivad esimest korda töökohapõhist õpet, kus õpetajad tulevad koolitatavate juurde suurfarmi.

Eelmisel neljapäeval oli Väätsa Agro Lõõla suurfarmis kolme vanemlüpsja esimene teoreetiline õppepäev. Kuigi Kaja Võsujalg, Pille Post ja Maire Laar olid tulnud koolitusele puhkepäeval, näevad nad sellises õppevormis vaid tööandja hoolimist. «Midagi uut on ikka hea teada ning veel parem, kui saad õppida tuttavas keskkonnas ja oma kaastöötajatega,» lausus Võsujalg.

Lüpsjad õpivad juhtkonna soovil

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles