Ilmaennustus: tuul tõuseb ja läheb külmemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaatamata kevade lähenemisele muutub lähinädalal ilm talvisemaks. Umbpilves lörtsine ilm annab tasapisi teed kargemale ja päikesepaistelisemale, millele omakorda võib järgneda korralik tuisk koos külmaga.

Kolmapäeval ja neljapäeval kujundab meie ilma keskmega Põhja-Skandinaavias asuva madalrõhkkonna lõunaserv. Ilm on Põhja-Eestis pilves selgimistega ja Lõuna-Eestis vahelduva pilvisusega, võib sadada vähest lund ja lörtsi. Puhub mõõdukas edelatuul, öösel on kuni neli kraadi külma ja päeval kuni kaks kraadi sooja.

Reedeks liigub madalrõhkkond Skandinaavia lõunaossa ja täitub aegamisi. Madalrõhkkonna idaserv kujundab meie ilma ka laupäeval. Mõlemal päeval on oodata vahelduva pilvisusega ilma, puhuvad mõõdukad läänekaarte tuuled, sajab vähest lund ja lörtsi. Öösel ootame kuni kolm kraadi külma ja päeval kuni kaks kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles