Valla parimal on kodanikule vähe pakkuda

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Türi valla ettevõtluskonkursi võitnud  Geoforce OÜ juhti Aarne Rohtveed hämmastab, kuidas saab ettevõte olla parim, kui tema  kaheksast töötajast vaid mõni on valla maksumaksja.

Kaevandusettevõtte Geoforce OÜ juht Aarne Rohtvee kuulis seda uudist ajakirjanikult. «Mis mõttes valla parim ettevõte, see on nüüd küll mingi nali? Mille eest selliseid nominatsioone jagatakse? Olen küll Türi vallas registreeritud ettevõte, kuid põhimõtteliselt  me isegi Järvamaal ei tegutse. Siin pole ju kaevandusi, karjääre,» arutles ta.

Ainsaks sidemeks kogukonnaga peab Rohtvee maksude maksmist, kuid siingi märkis ta valla elanikuna, et ettevõtte kaheksast töötajast on enamik Türi, Paide ja Väätsa vallast. «Kas tõesti meie maksud saavad nüüd siis nii suured olla, et lausa parimad kohe? Meie töötajate palgad on küll korralikud, kuid mitte ka ülemäära suured,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles