Üks, kaks, kolm – pildistan!

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokunstiringi juhendaja Andrus Kopliste selgitab täpselt, kuidas fotostuudios paika sättida valgus, seadistada fototehnika ning mis kõige tähtsam – modelliga peab hea koostöö olema. Üleval mõned pildid kolmapäevasest fotosessioonist.
Fotokunstiringi juhendaja Andrus Kopliste selgitab täpselt, kuidas fotostuudios paika sättida valgus, seadistada fototehnika ning mis kõige tähtsam – modelliga peab hea koostöö olema. Üleval mõned pildid kolmapäevasest fotosessioonist. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide huvikeskuses koos käiv fotoring koondab mitmesuguste elualade esindajaid. Kõigil on üks siht – kuidas teha head fotot.

«Paide huvikeskuse fotoringi õppurid vajaksid täna õhtul kell 17.30 endale stuudiofoto õppimiseks vabatahtlikku modelli. Tasuks on parimad kaadrid õpetaja  kaamerast,» kõlas abipalve sel nädalal Paide täiskasvanute keskkooli-rahvaülikooli Facebooki lehel. Juures oli foto, kus kümmekond kaameratega varustatud ja pildistamisvalmis meest ja naist on üles rivistatud.

Piltnikud, kes meeleheitlikult modelli vajasid, on Paide huvikeskuses tegutseva fotokunstiringi liikmed. Valmis sukelduma stuudiofoto tegemise saladustesse. Ainult modell oli veel puudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles