Kooli ja lasteaia direktor saab tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kareda vallavalitsus on kuulutanud välja konkursi Peetri koolile direktori leidmiseks. Et tegemist on ühendasutusega, tuleb direktoril juhtida nii kooli kui ka lasteaeda, kanda vastutust hoonete üldseisundi, asutuse arengu ning raha õiguspärase ja otstarbeka kasutuse eest.

Kareda vald peab oluliseks, et Peeti kooli direktori kandidaadil on haridusasutuses või lastega töötamise kogemust, ta kasutab väga head eesti keelt, oskab suhelda ja väljenduda, on koostöövalmis ning algatus- ja analüüsivõimeline, talub pinget, omab vastutustunnet ja ettekujutust asutuse arengust.

Konkursil osalemiseks tuleb esitada avaldus, elulookirjeldus, ametikohale esitatud nõuetele vastavust tõendavate dokumentide koopiad ning osaleja soovil muud tema hinnangul olulised dokumendid hiljemalt 26. veebruari keskpäevaks aadressil kareda@estpak.ee või posti teel aadressil Kareda vallavalitsus, Kesktee 11, Peetri, 73101 Järvamaa. Lisateavet jagab vallavanem Kulno Klein telefonil 5646 1544. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles