Koduloomade rünnakud sagenesid kordades

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suur sõbralik pere, kus lisaks emale-isale on kolm last, kaks kassi ja koera. Aknalaual istub kass Hoskan, Mari-Helen hoiab süles Põrra-Põrrat, Uku-Bert Pentut, pildilt on puudu peretütar Anni-Lii ja kass Koma.
Suur sõbralik pere, kus lisaks emale-isale on kolm last, kaks kassi ja koera. Aknalaual istub kass Hoskan, Mari-Helen hoiab süles Põrra-Põrrat, Uku-Bert Pentut, pildilt on puudu peretütar Anni-Lii ja kass Koma. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Koerte ja kasside rünnete hulk inimeste vastu jõudis eelmisel aastal viimase viie aasta rekordini, selgub terviseameti statistikast. Spetsialistide kogemust mööda on rünnatav üldjuhul oma pere liige.

Paide vallas Nurmsi külas jalutab vanem õde oma vankris olevat nooremat magama. Kõnnib mööda külavaheteed, kui äkki jookseb teele naabri koer. Seisab tee peal ees ja lõriseb. Seda pealt näinud laste ema Liia Endi jookseb neile järele. «Ära jookse! Seisa paigal!» hüüab ta tütrele.

Endi räägib koeraga. Koer lõriseb ja teeb ründavaid liigutusi, kuid õnneks ei puutu kedagi. Ema ja laps püsivad paigal, kuni tuleb koera peremees ja looma ära kutsub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles