Matemaatikaeksami eel pakub tuge veebikursus

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikool avas XII klassi matemaatika riigieksami tegijatele kirjapaneku veebipõhisele kursusele «Matemaatika riigieksami tugi».

Tõuke selleks sai ülikool eelmise aasta kogemusest, kui riigieksamiks kordamise kursus oli Tartu Ülikoolis kohapeal. «Osalenud õpilaste arv kinnitas vajadust sellise kursuse järjepidevaks korraldamiseks, sest koolitunnis ei jõuta kõike põhjalikult läbi võtta,» ütles kursuse vastutav õppejõud, Tartu Ülikooli matemaatika ja statistika instituudi spetsialist Britt Kalam.

Kui eelmisel aastal tuli lõpueksamiks valmistujatel sõita ülikoolilinna, siis tänavu korraldatakse kursust veebipõhiselt MOOCi (Massive Open Online Course) ehk iseõppimise kursusena moodle´i keskkonnas. «Kuna möödunud aastal tunti kursuse vastu huvi üle Eesti, tundus iseõppimise kursuse loomine teistes piirkondades elavatele gümnasistidele parima lahendusena,» põhjendas Kalam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles