Maadlejad said külalistetagi hästi hakkama

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa vabamaadluse meistrivõistlustest võttis osa üle 60 maadleja. Pildil on Keijo Orgvee (sinises) ja Taivo Kalvik, kes võitis kuni 85 kilogrammi kaaluvate maadlejate seas esikoha.
Järvamaa vabamaadluse meistrivõistlustest võttis osa üle 60 maadleja. Pildil on Keijo Orgvee (sinises) ja Taivo Kalvik, kes võitis kuni 85 kilogrammi kaaluvate maadlejate seas esikoha. Foto: Birgit Itse /Järva Teataja

Läinud pühapäeval Koeru keskkooli võimlas peetud Järvamaa vabamaadluse meistrivõistlustest võttis osa üle 60 maadleja. Kuigi külalisvõistlejaid nappis, ei saa seda öelda pingeliste matšide kohta.

Kui kaks Suure-Jaani maadlejat välja arvata, tegidki paremuse selgeks Järvamaa Matimeeste sportlased omavahel. Nii mõneski kaalus läksid asjad väga tasavägiseks. Maadlusklubi Järvamaa Matimehed treener Mati Sadam tõi esile raskekaalu, kus eelmise aasta Eesti meistrivõistluste hõbemedalist Ilmar Vestung kaotas noorukesele Mart Omannile.

Eelmisel aastal oli Järvamaa vabamaadluse meistrivõistlustel poolsada osalejat. Mati Sadama meelest näitab osalejate suurem hulk seda, et võistluse formaat toimib. Sama meelt oli ka klubi teine treener Jaak Tammik. «Kui suudame ühest klubist välja panna nii palju maadlejaid, on see väga hea märk,» põhjendas ta. «Arvuliselt oli minul väljas kõige rohkem võistlejaid, kuid tasemed on meil erinevates treeningugruppides suhteliselt ühtlased. »

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles