Orienteeruja tegi üliõpilaste seas tegusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Venemaal Tulas olnud esimeste üliõpilaste suusaorienteerumise maailmameistrivõistluste lõpetuseks olnud ühisstardist lühirajasõidul sai Evely Kaasiku kuuenda koha, jõudes seega kõigil kolmel individuaaldistantsil lillesaajate hulka.  Jälitussõidus kuulus talle samuti kuues ja avapäeva sprindis neljas koht.

Evely Kaasiku arvas avapäeva võistlusest nii: «Tundub, et haigus ei ole võtnud mult kiirust ning hea jooksuvorm on kenasti kandunud üle suusarajale. Tänased jäised olud tegid raja tõsiselt kiireks, tempot võtsid maha vaid sagedased pööramised ja seega võitsid kiired orienteerujad. Olen rahul, et suutsin kiiresti liikuda nii laial kui kitsal rajal, kuid kõrge tempo tõttu lipsas mu teevalikutesse sisse ka kehvemaid, seetõttu läks kaotsi väärtuslikke sekundeid.»

Eesti koondisse kuulusid Daisy Kudre, Kaisa Sander, Rimmo Rõõm (kõik Tartu Ülikool), Türilt pärit Evely Kaasiku (Estonian Business School) ja Andres Saal (Eesti lennuakadeemia).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles