Vabaühendused hakkavad võimekust arendama

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Kodanikuühiskonna sihtkapital avas uue taotlusvooru, kus vabaühendustele jagatakse 280 000 eurot, et suurendada teenuste osutamise ja toodete pakkumise võimekust. Taotluste esitamise tähtaeg on 1. juuni.

Järvamaa arenduskeskuse konsultant Kaspar Tammist ütles, et taotlusvoor on mõeldud vabaühendustele, mis keskenduvad teenuste osutamise ja/või toodete pakkumise võimekusele, panustades selle kaudu mõne ühiskondliku või kogukondliku probleemi lahendusse. «Toetust saab küsida nii uute ideede rakendamiseks kui ka juba toimivate teenuste või toodete edasiarenduseks, tootmisvõimekuse suurendamiseks ja ka laienemiseks nii geograafiliselt kui sihtrühma mõttes,» täpsustas Tammist.

Maksimaalne toetussumma ühe kavandi kohta on 20 000 eurot, jagamisele läheb 280 000 eurot. Tegevusi võib korraldada alates 1. septembrist kuni järgmise aasta 31. detsembrini.  Rahataotlusi saab esitada 1. juuni kella 15ni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles