Noor mootorrattur künnab Paide parki koletuks mülkaks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja pilt

Järva Teataja toimetusega võttis ühendust Paide Rahu tänaval elav murelik lugeja, kelle sõnul tavatseb üks kohalik poiss krossimootorrattaga ümbruskonnas asuvaid parkides sõita. Vaata piltidelt, milliseks koletuks porimülkaks on omaalgatuslikud krossirajad Rahu pargi muutnud.

„Paides Rahu ja Looduse pargis on avatud motokrossirajad! Kõik on oodatud!“ kirjutab lugeja. „Seda muidugi vaid krossitaja arust, kes lõhub neid parke, kuigi ise elab samuti Rahu tänaval. Mõnikord vaatab ka lapsevanem pealt, kuidas poiss krossitab.“

Lugeja küsis Paide linnavalitsus, kas nende algatusel on parki krossirajad tehtud, kuid vastus oli eitav. Linnavalitsejad parkides krossi sõita ei luba. „Olevat lapsevanemaga samuti rääkinud ja jõuti arusaamisele, et pargis ei sõideta. Tegelik elu on midagi muud, kõik läheb vanaviisi edasi,“ on lugeja nördinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles