Nimetage mõni Järvamaa linn

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Järvamaa? Kus see asub? Nimetage mõni linn? On seal üldse linn? Nii veider kui see pole, aga Järvamaa turismiinfokeskuse konsultant Piret Sihvril tuli  eelmise nädala reedest kuni pühapäevani Tallinnas olnud «Tourest 2016» messil ka sellistele küsimustele vastata.

Sihvri kinnitusel polnud küsijad sugugi esimest korda Maarjamaale sattunud välisturistid, vaid eestlased. «Küsijad olid sellised nooremapoolsed meesterahvad,» lausus ta. «Aga mis seal ikka imelikku – Tallinn on ju suur linn ja väljaspool linnapiiri muud polegi.»

Kuigi messi korraldajate käest pole Sihver tänavuse külastajate arvu kohta andmeid saanud, võis ta hinnanguliselt öelda, et uudistajaid oli kindlasti rohkem kui eelmisel aastal. «Järvamaa kaardid, mida võtsin kaasa kaks kasti, jagasin peaaegu kõik laiali. Samuti jagasime ära kõik Eesti jalgrattamuuseumi voldikud ja kui Valdo Praust küsis, millal ta voldikud tagasi saab, pidin ütlema, et polegi midagi anda,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles