Järva talimängudel nappis talve

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva talimängude olulisimaks alaks võis pidada korvpalli (suur pilt), sest punktide võrdsuse korral vaadati just selle pallimängu tulemusi. Mängude kavas olid veel male, kabe, juhtide võistlus (pildil) hilisem meeste võitja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar), lauatennis ja mälumäng.
Järva talimängude olulisimaks alaks võis pidada korvpalli (suur pilt), sest punktide võrdsuse korral vaadati just selle pallimängu tulemusi. Mängude kavas olid veel male, kabe, juhtide võistlus (pildil) hilisem meeste võitja Järva-Jaani vallavanem Arto Saar), lauatennis ja mälumäng. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Laupäeval Türi ühisgümnaasiumis peetud Järva talimängudest kujunes talve puudumise tõttu korvpalliga pikitud rohkearvuline lauamänguturniir. Kui mõni pisiüllatus välja arvata, võidutsesid teada-tuntud tegijad.

Kuuendatest Järva talimängudest võttis Järvamaa spordiliidu tegevjuhi Piret Maaringu andmetel osa üle 250 võistleja, kellele lisandus kümmekond korraldajat-kohtunikku. Teisisõnu olid need maakonna olusid arvestades rohke osavõtuga mängud.

Omavalitsusi oli väljas üheksa 12st. Suuremate omavalitsuste rühmas (üle 2000 elaniku) võidutses Türi ja Koeru valla ees Paide linn ning väiksematest omavalitsustest Roosna-Alliku ja Imavere ees Järva-Jaani vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles