Aravete naised hüppavad kui hullud (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete kandi naised on hüppetreeningust siiani vaimustuses. Esiplaanil hüplev treener Kristiina Ots on treeninguid teinud nüüd juba üle aasta.
Aravete kandi naised on hüppetreeningust siiani vaimustuses. Esiplaanil hüplev treener Kristiina Ots on treeninguid teinud nüüd juba üle aasta. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aravete ja selle ümbruskonna naisi on tabanud trennivaimustus. Zumba ja raskustega PowerFiti kõrval saab nüüd ka batuutidel hüpelda. Et rühmadesse kohta saada, tuleb end aegsasti kirja panna.

«Nüüd hüppame kääri! Nüüd teeme topelt ühe jalaga!» hõikab treener Kristiina Ots esmaspäeval saalitäiele naistele, kes kõik rütmika tantsuloo saatel kogu hingest väiksel batuudil hüplevad.

Loo lõppedes tormavad nad minutise hingetõmbepausi ajal veepudelite järele kosutust võtma. Kolmeteistkümne tantsuloo ajal tuleb hüplemist kokku ligi tunni jagu, mis lõpeb veel viimase pingutusena kätekõverduste, kõhulihaste harjutuste ja venitustega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles