Küünetehnik tekitab klientides sõltuvust

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paides salongi pidav Triin Paabo (pildil) teab, et küünetehnikutööd tuleb teha nii suure sisemise kire kui ka tahtega, siis tekib klientidel sõltuvus kaunite küünte järele ning nad tulevadki vähemalt kord kuus tagasi ja nii aastaid.

Paides Ruubassaare 8s asuval salongil Stuudio 13 on valged seinad ja mööbel, akende ees pilkupüüdvad lillad rulood, laual kommikauss. See kõik on oluline, kuid mitte kõige tähtsam. «Kauni sisekujunduse pärast küünetehniku juurde ei tulda, kuid tema tehtud kaunite küünte pärast küll,» ütleb Paabo.

Ekstravagantse soengu ja stiilses riietuses Triin Paabo tahab seda ka pakkuda. Selleks on tal palju vahendeid, oluliselt rohkemgi kui hädapäraselt vajalik. «Kui näen mõnda uut geeli või paremat pintslit, viili, siis ostan selle, sest soovin kliendile pakkuda kogu aeg parimat teenust, kuid kindlasti saab ka palju väiksema töövahendite valikuga,» lausub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles