Ugala laseb Türit pärit näitlejanna uues lavastuses särada

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heigo Teder

Täna jõuab Ugala teatris lavale Tanel Ingi lavastus „Erakordselt heatahtlik mees“. Väga hea südamega meest kehastab televisioonist, teatrist ja kinolinalt tuntud Egon Nuter, kelle jaoks on see esimene roll Ugala teatris.

Loo keskne tegelane on Raine, hilisesse keskikka jõudnud südamlik ja tagasihoidlik mees, kes on sunnitud oma elu justkui otsast alustama. Tema töökoht koondati, abielu sai ühel hetkel otsa ning hoole ja armastusega rajatud kodumajas elab nüüd eksnaine koos oma uue elukaaslasega. Mis seal siis ikka. Selline on elu.

Raine on inimene, kes ei ole iseennast kunagi esikohale seadnud. Pigem vastupidi. Ta on vähenõudlik, rõõmsameelne ja usaldav, alati valmis kaasinimesi aitama. Ent vaatamata kõigele võib minna mõnikord nii, et me ei märka Rainesid endi kõrval. Või kas me oskame neid hoida ja väärtustada? Kellegi isa, vanaisa, töökaaslane, majanaaber... Oleme me neile vähemalt tänulikud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles