Jooksutab rahvast ja unistab suuremast messist (1)

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa vapimärgi kavaler Urmas Jõgi jäi koos kaasa Taimi Ainjärvega viimati Järva Teataja piltniku kaadrisse eelmisel aastal, mil toimus Paide linnapea aastalõpuvastuvõtt.
Järvamaa vapimärgi kavaler Urmas Jõgi jäi koos kaasa Taimi Ainjärvega viimati Järva Teataja piltniku kaadrisse eelmisel aastal, mil toimus Paide linnapea aastalõpuvastuvõtt. Foto: Dmitri Kotjuh

Vähe on neid järvalasi, kes poleks käinud Paide-Türi rahvajooksul ja kasvõi korra väisanud igal aastal Paides tehtavat Järvamaa messi. Kes on käinud, see on ka näinud mõlema suurürituse peamist taustajõudu ja korraldajat Urmas Jõge.

Bluetooth-seade kõrvas, pakk pabereid kaenlas, sest iial ei tea, kellele on tarvis teavet jagada. Ainult Jõgi ise teab, kui palju vaeva ja aega nõuab üks üritus, olgugi et teda ümbritsevad alati abistajad.

Eile hommikul Järva maavalitsuses koos istunud Järvamaa vapimärgi komisjoni liikmetel oli küll üksjagu arutamist, kellele kuuest kandidaadist maakonna kõrgeim autasu määrata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles