Esituse loomulikkus ei tohiks kaduma minna

Marika Rajamäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albu põhikooli VII klassi õpilasel Kadi Tihasel õnnestus emotsionaalse esitusega lugeda end «Hansenist Tammsaareni» võistlusel eripreemiale.
Albu põhikooli VII klassi õpilasel Kadi Tihasel õnnestus emotsionaalse esitusega lugeda end «Hansenist Tammsaareni» võistlusel eripreemiale. Foto: Albu põhikool

«...on hea, et armastate raamatut, veel parem, kui armastate elu. Raamatutki armastage ainult niipalju, kuipalju ta õpetab armastama elu.» Need soovitused kõrvus, läks eelmise reede õhtuhämaruses Albu mailt koduteele 60 noort Tammsaare-huvilist.

Nad olid sinna kokku tulnud Saare-, Tartu-, Viljandi-, Harju-, Rapla-, Pärnu-, Järva-, Lääne- ja Ida-Virumaalt, juba 13ndat korda peast võistulugemisele «Hansenist Tammsaareni».

Epopöa «Tõde ja õigus» I osa 90 ilmumisaasta juubelil esitas Albu mõisa seinte vahel Tammsaaret peast 60 õpilast 32 koolist 36 juhendaja käe all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles