Kauplus aitas haiglat seadme ostul

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järvamaa haigla

Järvamaa haigla ostis lasteosakonnale portatiivse patsiendi jälgimismonitori, raha ostuks tuli Selveri heategevuskampaaniast.

Järvamaa haiglale andis teada, et jaanuari lõpul neile üle antud Selveri heategevuskampaania „Koos on kergem“ toetusraha eest ostis haigla lasteosakonnale portatiivne patsiendi jälgimismonitori Philips SureSigns VM6. Monitor on mõeldud patsiendi elutähtsate parameetrite jälgimiseks ja mõõtmiseks alates imikust kuni täiskasvanuni. Jälgida saab nii patsiendi südametööd, pulsi- ja hingamissagedust kui ka kaudset vererõhku ja hapnikusaturatsiooni.

Juba kolmeteistkümnendat aastat korraldatud projekti raames kogusid kõik Selverid heategevuseks raha oma maakonna haigla laste- või sünnitusosakonnale. Haigeid lapsi sai toetada iga poeskäiguga, šokolaadide ja teiste kampaaniatoodete ostuga ning müntide annetuskasti jätmisega.

Toetussummad kasvasid kõikides maakondades. Kokku koguti raha üle 9 000 euro mullusest rohkem. Kokku kogus Selver kuueteistkümne haigla jaoks Eestis rekordilised 113 500 eurot. Järvamaa haiglale jagus sellest summast 3107 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles