Sõiduaeg osutus piletihinnast olulisemaks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi juba kaks nädalat saab kolm korda päevas sõita Paidest Viljandisse ja Tallinna vaid kuni kolm eurot maksva piletiga, oli vähemalt eile Paidest peale läinud või Paidesse saabunud reisijate selgitusel neile hinnast olulisem see, et bussi väljumisaeg sobiks nende plaanidega.
Kuigi juba kaks nädalat saab kolm korda päevas sõita Paidest Viljandisse ja Tallinna vaid kuni kolm eurot maksva piletiga, oli vähemalt eile Paidest peale läinud või Paidesse saabunud reisijate selgitusel neile hinnast olulisem see, et bussi väljumisaeg sobiks nende plaanidega. Foto: Dmitri Kotjuh

Esimesed kaks tegevusnädalat Paidet läbival liinil on  Simple Expressi odavbussile toonud kolmandiku reisijaid just Paidest. Nende hinnangul on piletihinnast olulisem siiski sõiduplaani sobivus.

Esmaspäeva pärastlõunal kella 13.15 paiku sajab Paides lörtsi ja õhutemperatuur on nulli lähedal. Kaugbussiliinide peatuses seisab eakas proua, kes uurib sõiduplaani ja läheb siis oma teed. Kell 13.21 keerab helekollane buss Pärnu tänavalt Paide bussijaama.

Tallinnast Viljandisse teel olevat bussi ei oota Paides keegi, küll aga on neid, kes on soovinud sõita Paidesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles