Toiduajakirjanikest ja blogijatest koosnev žürii valis Eesti kõige tervislikumaks talveküpsetiseks Veski Mati täisterarukkijahust valmistatud šokolaadikoogi, mille autor on Türi vallas elav Monika Reinberg.
Tellijale
Retla perenaise salapärane küpsetis tõi konkursivõidu
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitja valiti välja kodukokkade saadetud retseptide seast. «Eesti perenaised on meisterlikud küpsetajad ja konkursile saadeti põnevaid retsepte odrajahukaraskitest ja tatraküpsistest kuni täisterarukkijahust šokolaadikoogini,» tunnustas Veski Mati turundusdirektor Heikki Põhi osalejaid.