Vaata, milliseid koolitusi pakutakse Türil noortele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noorte Tugila programmi raames pakutakse veebruarist kuni maini mitmeid põnevaid koolitusi.

Noortejuht Reelika Roosilehe teatel on koolitustele oodatud noored vanuses 15-30 eluaastat, kodused emad ja ka need, kes on dilemma ees- kas ja kuidas siseneda töömaailma või minna hoopis edasi õppima. "Koos leiame lahendusi ja võimalusi. Koolituste sisu ja koolitaja osas saab öelda ka oma soovid. Koolituste raames toimuvad ka mitmed väljasõidud messidele, ettevõtetesse või külastame kohta, mille just teie ise välja pakute," täpsustas Roosileht.

Tasuta koolitused toimuvad Türi noortekeskuse teise korruse seminariruumis järgmistel aegadel:

Teisipäeval, 16. veebruaril on motivatsioonikoolitus „Viuhhti"- Eneken Savi, Süda-Eesti Sotsiaalkeskus sotsiaalala töötaja.

Kolmapäeval, 17. veebruaril kell 14.00-15.30 Enesetundmine ja sissejuhatus töömaailma- Sirli Kriisa, Järvamaa Rajaleidja keskuse karjäärinõustaja.

Teisipäeval, 23. veebruaril kell 10-12 Töö vajalikkus. Tööks vajalike oskuste kaardistamine, ülekantavad oskused. Mida on vaja selleks, et tööturul edukas olla - Katri Kanarbik, Eesti Töötukassa karjääriinfo spetsialist.

Koolituste raames pakutakse teed/kohvi ning suupisteid. Palume end eelnevalt koolitusele registreerida: reelika.roosileht@tyri.ee  või tel 5301 0311. Järgmiste kuude koolituste kava avaldatakse veebruari lõpus. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles