Autod teevad parklas ruumi hobustele

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Türi vallavalitsuse korraldusega on Türi kultuurikeskuse parkla 9. Veebruaril kell 8-12 suletud autoga liiklejatele, kuna Türi lasteaia Kesklinna lasteaed korraldab seal vastlapäevaürituse ning autode asemel on parkla hobuste päralt.

Sama päeval toimub vastlapäevaüritus ka parkla naabruses asuva Türi põhikooli õuel ning alates kella 16 on lustima oodatud kogu linna- ja vallarahvas. Koolirahu aasta raames on tänavuse kogupere vastlapäeva korraldamisel seljad kokku pannud Türi valla koolid, noorteorganisatsioonid ja noortekeskus.

Türi põhikool, Retla-Kabala kool, Laupa põhikool ja Türi ühisgümnaasium viivad läbi erinevaid individuaal- ja meeskonnavõistlusi. Võistlema oodatakse 4-5liikmelisi meeskondi ja individuaalaladel saavad kaasa lüüa kõik soovijad, olenemata vanusest. Appi tulevad ka TORE-kad ja Kaitseliit, kes valmistab 100 portsjonit hernesuppi ja  jagab osalejatele 150 vastlakuklit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles