Pensionär, juht või kodune – laval on kõik võrdsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Vaata, kus sa oled oma Juuli ja Maali ära näljutanud!» teatab «Nukitsamehe» nõiamoor ehk Kati Treial «Suvest» tuttavale Kiirele, keda mängib Veljo Kukk, et neist enam korralikku kõhutäit küll ei saa. Nädal tagasi etendas Ambla näitering Anne tükki «Elu nagu filmis» ja pidas maha oma 13. sünnipäeva.
«Vaata, kus sa oled oma Juuli ja Maali ära näljutanud!» teatab «Nukitsamehe» nõiamoor ehk Kati Treial «Suvest» tuttavale Kiirele, keda mängib Veljo Kukk, et neist enam korralikku kõhutäit küll ei saa. Nädal tagasi etendas Ambla näitering Anne tükki «Elu nagu filmis» ja pidas maha oma 13. sünnipäeva. Foto: Erakogu

«Kui kasvõi korra jääb näitering vahele, on tunne, et midagi oleks justkui puudu!» ütleb üks. «See annab mulle jõudu ja põhjust kodust välja tulla!» sõnab teine. «Edevus, ikka edevus!» hõikab kolmas. Need on põhjused, miks juba 13 aastat käia igal nädalal Ambla näitetrupis Anne teatrit tegemas.

«Tölpa tunneb seksikaid võlusõnu nagu ossam-tossam, uiat-puiat. Tunneb ära, milline on näritud ja närimata kont ja võtab sõna seal, kus peaks igal juhul vait olema,» tutvustab Ambla näiteringi lavastaja ja stsenarist Ain Kütt nädal tagasi etendunud «Elu nagu filmis» peaproovis.

Kiidavad stsenaristi kirjutaja oskusi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles