400 inimest tähistab vabariigi sünnipäeva Türil

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi kultuurikeskuses toimus Järva maavanema ja JOLi esimehe Eesti vabariigi sünnipäevale pühendatud pidulik vastuvõtt ka kaks aastat tagasi. Nagu toona, on ka sellel aastal  kontsertaktusel laval peamiselt Järvamaa oma taidlejad.
Türi kultuurikeskuses toimus Järva maavanema ja JOLi esimehe Eesti vabariigi sünnipäevale pühendatud pidulik vastuvõtt ka kaks aastat tagasi. Nagu toona, on ka sellel aastal kontsertaktusel laval peamiselt Järvamaa oma taidlejad. Foto: Dmitri Kotjuh

Eesti Vabariigi 98. aastapäevale pühendatud vastuvõtule on Järva maavanem Alo Aasma ja Järvamaa omavalitsuste liidu juhatuse esimees Pipi-Liis Sie­mann kutsunud Türi kultuurikeskusse rohkem kui 400 külalist.

Tavapäraselt käib üritus külakorda Paide ja Türi vahet ning et eelmisel aastal oli vastuvõtt Paides, ongi sedakorda järg naaberlinna käes.

Maavanem Alo Aasma sõnas, et näeks heameelega tähtsa päeva sündmust mõnes teises Järvamaa kultuuriasutuses, ent paratamatult seab kutsutute hulk omad piirid: väiksemasse rahvamajja ei mahuks nad kõik lihtsalt ära. «See oli minu väga suur soov ka, et ehk saaks korraldada mujal kui Paides või Türil, aga lihtsalt seinad ja laed tulevad nii-öelda ette,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles