Raske jalaga juhid jäävad põhjendustega hätta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mõni päev tagasi kirjutas Järva Teataja digileht maakonna politseinikest, kelle ütlust mööda piisab neil Tallinna–Tartu maanteele igapäevatööd tegema minna, kui on kindel, et mõni patustaja ikka vahele jääb. Valdavalt on tegemist kiiruseületajatega.

Suurimad kiirused, mille politseinikud  eelmisel aastal Tallinna–Tartu maantee Järvamaa osa neljarealisel lõigul (Mäo liiklussõlme juures Paide vallas) mõõtsid, olid järgmised: oktoobris  207 km/h (juhi selgitus: auto võimete katsetus), novembris  178 km/ h (juhi selgitus: koeraga Tallinna loomade kiirabisse) ja 177  km/h (juht ei soovinud kiiruseületust põhjendada), detsembris 185 km/h (juhi selgitus: katsetas käigukasti vastupidavust täiskoormusel pärast remonti).

Tänavu on politseinikud seni kirja pannud kaks suuremat kiiruseületust: 157 km/h (juhi selgitus: kiirustas koosolekule) ja 181 km/h (juhi selgitus: kiirustas koju).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles