Kooli üllatas noorte huvi logistiku ameti vastu

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskus
Järvamaa kutsehariduskeskus Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaa kutsehariduskeskuses kutsealasel eelkoolitusel osalevad maakonna koolide kaheksandate klasside õpilased soovivad tänavu enam tutvuda logistiku-klienditeenindaja elukutsega, jätkuv suur huvi on arvuti ja autotehnika eriala vastu.

Kutsehariduskeskuses koolitusjuht Gärt Oselin sõnas, et kutsealasel eelkoolitusel osalevate õpilaste suurem huvi oli arvuti ja arvutivõrkude eriala vastu. Sellega soovis tutvuda 55 õpilast. Järgnes autotehnika eriala 35 õpilasega. Nende erialade populaarsus Gärt Oselinile üllatusena ei tule, sest nii on see olnud ka varasematel aastal. "Sel aastal on huvi küll arvutite vastu eriti rohke. Ju on õpetajad  eriala tutvustamisel kiiduväärset tööd teinud ja eks noored on ise ka rohkem arvutikesksed,« lisas ta.

Enam üllatusena tõi koolitusjuht välja tänavuste koolinoorte huvi logistika-klienditeenindaja, müüja ameti vastu. Erialaga kogunes tutvuma 28 õpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles