Imavere sotsiaaldemokraatide juhiks valiti Tooma talu peremees

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Imavere sotsiaaldemokraatide üldkoosolekul valiti osakonna esimeheks Tooma talu peremees Arvi Väli.

"Eesseisva haldusreformi puhul seisame Imavere valla elanike huvide eest, et nende heaolu ja turvalisus saaksid tagatud. Peame oluliseks, et avalikud teenused säiliksid ning nende arendamisel arvestataks kohalike inimeste vajadustega. Seejuures on meie jaoks peamisteks valdkondadeks haridus, sotsiaalteenused ning transport. Lisaks soovime koostöös riigiga luua riiklikult toetatud üüripindasid ka Imavere piirkonda, et pakkuda siia elama asuvatele inimestele sobivat elupinda. See aitab muuta ka noortele spetsialistidele iseseisva elu alustamise lihtsamaks," ütles Imavere sotsiaaldemokraatide esimees Arvi Väli.

3. veebruaril toimunud üldkoosolekul valiti Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Imavere osakonna aseesimeheks Imavere põhikooli huvijuht ning muusika- ja ajalooõpetaja Krista Tiitmaa. Juhatuse liikmeteks valiti põllumajandustöötaja Miina Tõnise ja Imavere vallavolikogu liige Eveli Lilleoja ning sekretäriks kinnitati noorsootöö spetsialist Maarja Okas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles