VIDEO: politseiautot ramminud juht põgenes esmalt auto ja siis traktoriga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader politseiauto pardakaamera videost
Kaader politseiauto pardakaamera videost Foto: PPA

Järvamaal politsei eest ära sõitnud 24-aastasele mehele määras kohus karistuseks 30-päevase aresti.

Pühapäeva öösel kell 3.36 andsid politseinikud Paides Pärnu tänaval peatumismärguande sõiduauto Audi 80 juhile. Juht eiras seda ja alustas politsei eest ärasõitu Türi suunas. Esialgu jälitati sõidukit mööda Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteed ja hiljem kõrvalteedel. Vahepeal informeeriti teist patrulli, kes paigaldas Türi vallas Saareotsa külas teele „siili“, millest Audi juht üle sõitis. Juht suutis purunenud rehvidega sõita veel paarsada meetrit ja jooksis seejärel koos kaasreisijaga politsei eest metsa.

Mõne aja pärast pidasid politseinikud lähedalolevalt põllult kinni autos kaasreisijana sõitnud naise. Juht oli samal ajal jõudnud lähedalasuvasse lauta ja võttis sealt omavoliliselt kasutamiseks traktori, millega proovis politsei ees põgenemist jätkata. Lauda läheduses sõitis mees traktoriga vastu kivi ja seejärel proovis ta taas eest ära joosta, kuid peeti politseinike poolt kohe kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles